Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Att vara igång

Förväntningar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna termin kör vi igång BFL-arbetet på ett flertal skolor i Malmö. Vi har tidigare haft kickoff på de berörda skolorna, men igår startade arbetet verkligen på riktigt för fyra av skolorna. Eller i alla fall för de som kommer att agera samtalsledare eller processledare (kärt barn har många namn) på respektive skola.

Samtalsledarna från Malmö idrottsgrundskola, Annebergsskolan, Oxievångsskolan och Fridhemsskolan samlades på Pedagogisk inspiration för en uppstart till det arbete som sedan kommer att ske i samtalsgrupper ute på skolorna. Igår diskuterade vi förväntningar, gruppstruktur, en variant av TLC-modellen (Teaching learning community), lessons from the geese, tekniker och så klart lite BFL. I bilden kan vi se vanligt förekommande ord som kom upp när det diskuterades förväntningar på sig själv, kollegor samt på mig och Anna som utvecklare.

Det är så roligt att vi nu är igång och vi ser fram emot att se vad detta arbete kan leda till på skolorna (läs för eleverna).

Nu ser vi fram emot att köra vidare med ett tiotal skolor till resten av veckan. Heja!

 

Text: Linn Johansson

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.