Gå direkt till innehållet

Äventyret har påbörjats

Publicerat: Skribent: Louise Wadenhammar
Bild på trollbok.

Vi fick en sådan energikick i fredags när vi var ute på Drömmarnas hus. Vi var inbjudna, tillsammans med matematikutvecklarna och kultursekreterare, för att vara med och vidareutveckla det fantastiska projektet som de kallar för Äventyret!

Vi kan såklart inte avslöja några detaljer, men det kommer att vara en spännande annorlunda upplevelse för de andraklassare i Malmö som får vara med och uppleva det till våren. Nu ska vi göra vårt för att innehållet ska bli så bra som möjligt om man ser det från det naturvetenskapliga hållet.

Sex kvinnor runt ett ovalt bord.

Ann-Marie och Kristian från Drömmarnas hus visade oss också runt i den mysiga miljön runt huset och berättade historien om huset och området.

Sex personer samtalar vid Drömmarnas hus.

Håll utkik för mer information!

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!