Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Digitala verktyg

Jag har arbetat med eTwinning sedan 2006 och varit ambassadör sedan 2007. Under alla dessa år har jag haft privilegiet att ständigt lära mig nya digitala verktyg. De har kommit från konferenser, PDW:er och sist men inte minst från kollegor som jag har samarbetat med genom åren. Dessa verktyg sparade jag länge i ett Worddokument men för ett tag sedan valde jag att starta en blogg för att jag ville att fler skulle få ta del av de

Digitala verktygslådan

Digitala verktygslådan

m och kunna inspireras av dem lika mycket som jag har gjort och fortfarande gör. På bloggen presenterar jag verktyg, tipsar om eTwinning, om projekt och skriver pedagogiska inlägg rörande IKT och/eller internationellt samarbete. eTwinning har gett mig och mina elever så mycket genom åren att jag vill ge tillbaka till dem genom att dela med mig av alla dessa verktyg här på denna blogg:

http://digitalaverktygsladan.blogspot.se/

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier

Temablogg

Slumpa en artikel