Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Martin Renton på Malmö Live

Martin Renton.

Den 11 augusti föreläste Martin Renton från Challenging Learning på Malmö Live för samtliga lärare som tillhör innerstadens utbildningsområde. Han pratade bland annat om vikten av att elever själva blir aktiva i bedömningen av sitt eget lärande.

Hela föreläsningen filmades och finns nu tillgänglig för Malmö stads pedagoger som strömmande media via SELMAVar du inte på plats och kunde ta del av föreläsningen så har du nu 113 väldigt intressanta och lärorika minuter framför dig. Hur kan ni använda föreläsningens innehåll på er skola?

Trevlig helg!

OBS! I nuläget kan man endast titta på föreläsningen från en dator som ingår i Malmö stads slutna nätverk.

 

Film och foto: Chris Munsey

 

Text: Linn Johansson

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.