Publicerat:

Bilder som stöd

host

Att använda IntoWords i Google dokument har blivit både lättare och roligare. Just nu pågår det en intensiv kamp för att underlätta inloggningen, men än så länge får vi tacka för möjligheten att se lite närmare på ordens etymologiska betydelse. Logga in i IntoWords (MV-Login, hitta din skola, skriv in din @skola.malmo.se adress och ditt lösenord), nu får du fram en liten ”bar” som du kan titta lite närmare på. Här kan man välja att skriva på olika språk och få dem upplästa och en nyhet nu är att du även kan klicka på förstoringsglaset för att få fram ordets betydelse, grammatik och förslag på användning och till sist, längst ner kan du klicka på Google bildsök och få fram bilder som ibland säger mer än tusen ord. Grattis alla Malmöbarn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.