Gå direkt till innehållet

Västra skolan

Publicerat: Skribent: Gästbloggare
Sven undervisar.

Matteutvecklare på PI, Maria och Nafi, besöker årskurs 4 på Västra skolan under en månad. Vi stödjer lärarna när de börjar med Scratch och matematik i klassrummet. Under vår resa till olika skolor har vi träffat fantastiska lärare. Två av lärarna heter Sven-Olof och Terttu. När de skulle introducera programmering förvandlades Sven till en robot som eleverna fick guida och få att gå från punkt A till punkt B. Det blev många skratt och eleverna lärde sig snabbt att en robot inte kan tänka själv.

Programmering i text.

Text och bild: Nafi Zanjani & Maria Dellrup

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!