Gå direkt till innehållet

Det snackas om…

Publicerat: Skribent: Red. Pedagog Malmö
Ordet news bildas av kylskåpsmagneter.

Veckans skolnyheter har för Malmös del präglats av bland annat bråk och oro. Till exempel har det kommit larm om bråk i de lägre åldrarna. Här kan man läsa mer om det.

Men även om det har varit bråk på sina håll så kan Skolinspektionen konstatera att nästan hälften av alla de besökta skolorna klarar sig helt utan kritik. Här kan läsa mer om rapporterna från Skolinspektionen.

Och på Lindesborgsskolan ser det ljust ut. Där har försök gjorts att få inneljuset att efterlikna en ljus vårdag. Något som har fallit väl ut och hjälper eleverna att vara pigga och prestera bättre under dagen. Läs mer om belysningen här.

Foto: Colourbox

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!