Gå direkt till innehållet

Lär dig mer om EU i skolan kostnadsfritt

Publicerat: Skribent: Annie Bergh

Under våren ges alla pedagoger i Malmö under fyra  tillfällen möjlighet att lära sig mer om EU och skolan. Titeln är Europeisk faktascen – EU i skolan. Dessa tillfällen ligger alltid mellan 14 och 16 och är den 9/2, 9/3, 27/4 och 11/5. Platsen är Malmö stadshus. Innehållet är gediget och väl genomtänkt och ger verkligen en bra insikt kring frågor som rör EU och skolan och internationella samarbeten. Har du någon gång funderat på hur du kan starta upp internationella projekt, vad det kan medföra för dig och dina elever så bör du anmäla dig till dessa tillfällen. Ta tillfället i akt att lära dig mer om EU och skolan.
Föreläsningarna är kostnadsfria och vid föranmälan bjuds på kaffe, te och kaka.
Föranmälan till europadirekt@malmo.se
Läs mer om föreläsningarna på malmo.se/europadirekt

http://malmo.se/Kultur–fritid/Biblioteken/Vara-bibliotek/Stadsbiblioteket/Pa-Stadsbiblioteket-kan-du…/Europa-Direkt/Program-och-aktiviteter/Europeisk-faktascen—EU-i-skolan.html

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!