Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Lärandekonferens – BFL

Är du nyfiken på hur BFL kan bidra till att stödja elevers lärande och hur BFL kan användas som en del av skolutvecklingen?

I september anordnar vi, tillsammans med Helsingborgsstads skolor, en lärandekonferens för pedagoger och skolledare i grundskolan, grund- och gymnasiesärskola, gymnasiet och vuxenutbildningen som tillhör Malmö stad eller Helsingborgs stads skolor. På konferensen ges möjlighet till inspiration och erfarenhetsutbyte där teori och vardagens praktik möts.

Fem forskare och 16 lärare skapar tillsammans ett fantastiskt program. Forskarna som kommer att föreläsa är Anders Jönsson, Åsa Hirsh, Anna Karlefjärd, Andreia Balan och Catarina Andersson. Lärarna som håller i pass kommer både från Malmö och Helsingborg. Du kanske är en av dem? Anmäl i så fall ditt intresse här.

När: 6 september 2017, kl. 8.30-16.30
Var: Sundspärlan, Helsingborg

Läs mer om lärandekonferensen på vår site.

Hoppas vi ses i september!

 

Text: Linn Johansson

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.