Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Ny matematikutvecklare på PI

Sandra Johansson.

 


Mitt namn är Sandra Straumits och jag är ny matematikutvecklare på Pedagogisk Inspiration Malmö. Mitt fokusområde kommer främst att vara mot gymnasieskolan och Komvux, men kan även bli inriktat mot grundskolan. Problemlösning, laborativ- och undersökande matematik, där eleverna själva får komma fram till och upptäcka samband är två saker som ligger mig varmt om hjärtat.

De senaste tolv åren har jag bland annat arbetat som gymnasielärare och förstelärare i matematik i Landskrona och har mångårig erfarenhet av att undervisa i matematik både på yrkesprogram och studieförberedande program.

Text och bild: Sandra Straumits

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.