Publicerat:

Malmö har fått 180 nya författare

Det är ur mötet och samspelet mellan olika sociala aktörer och organisationer som barnens tankar och berättelser fångas och ges liv! I boken Stjärnresan 2 samlas noveller av 180 sjundeklassare från Apelgårdsskolan, Sorgenfriskolan och Videdalsskolan i Malmö. Novellerna är illustrerade av serieskapare och barnboksförfattare Tony Cronstam.

Välkommen till Malmö Live på bokrelease tisdagen den 13/6 klockan 09.30! Tillsammans firar vi utgivningen av boken Stjärnresan 2 med ett festligt mingel. Kom och träffa Unga Inspiratörer, Helamalmö och alla andra som medverkat i projektet. Vi bjuder på dryck med tilltugg och alla elever får en bok.

Projektet är ett samarbete mellan organisationen Helamalmö, Pedagogisk Inspiration inom Grundskoleförvaltningen i Malmö, elever och lärare på Apelgårdsskolan, Sorgenfriskolan och Videdalsskolan i Malmö, samt unga vuxna inspiratörer.

Illustration: Tony Cronstam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.