Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Malmö har fått 180 nya författare

Tecknad pojke framför slott.

Det är ur mötet och samspelet mellan olika sociala aktörer och organisationer som barnens tankar och berättelser fångas och ges liv! I boken Stjärnresan 2 samlas noveller av 180 sjundeklassare från Apelgårdsskolan, Sorgenfriskolan och Videdalsskolan i Malmö. Novellerna är illustrerade av serieskapare och barnboksförfattare Tony Cronstam.

Välkommen till Malmö Live på bokrelease tisdagen den 13/6 klockan 09.30! Tillsammans firar vi utgivningen av boken Stjärnresan 2 med ett festligt mingel. Kom och träffa Unga Inspiratörer, Helamalmö och alla andra som medverkat i projektet. Vi bjuder på dryck med tilltugg och alla elever får en bok.

Projektet är ett samarbete mellan organisationen Helamalmö, Pedagogisk Inspiration inom Grundskoleförvaltningen i Malmö, elever och lärare på Apelgårdsskolan, Sorgenfriskolan och Videdalsskolan i Malmö, samt unga vuxna inspiratörer.

Illustration: Tony Cronstam

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier

Temablogg

Slumpa en artikel