Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Sommarlov

Grill tänd vid sjökant.

Så var det dags att lämna in för denna terminen. Det har varit ett omtumlande år jobbmässigt för mig. Men nu äntligen känner jag att jag börjar landa. Efter sommaren får jag vara med om starten på vårt verksamhetsår. Från början till slut, det ska bli jättespännande och jag ser verkligen fram emot det!

Men först ska jag njuta av lite ledigt med min familj. Lata dagar fyllda med allt som hör sommaren till. Stranden, skogen, picknick, sovmorgnar om jag har tur.

Kanske plocka lite blåbär i skogen i Dalarna och få njuta av lugnet.

 

Trevlig sommar!

 

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier

Slumpa en artikel