Gå direkt till innehållet

Ny matematikutvecklare på PI

Publicerat: Skribent: Gästbloggare
Anna Moberg.

Anna Moberg heter jag och kommer ursprungligen från Värmlands gröna skogar. Jag har jobbat som lärare i sjutton år och hunnit med att få erfarenhet ända från ettan upp till gymnasienivå inom matematik. Det har varit mycket intressant att få se både skillnader men faktiskt även likheter i de olika åldrarna.

Då min utbildning är 4-9, kommer det vara där min fokus ligger. Mitt stora intresse inom matematikundervisningen är hur man genom att analysera sin klass och djupanalysera sina enskilda elevers kunskaper kan planera och lägga upp sin undervisning på bästa sätt utifrån det man får reda på i sina analyser.

Jag ser mycket fram emot att jobba här på PI i en utvecklande, kreativ lärandemiljö och att få komma ut till alla lärare och elever i Malmö.

Text: Anna Moberg

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!