Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Rörsjöskolan- Zenith sätter värdegrundsarbetet på schemat!

Sedan förra året har Rörsjöskolan- Zenith gjort en otrolig resa med sin personal och elever. I år har de fortsatt denna vackra utvecklingsresa. Nu har man valt att sätta DIL-pass (Delaktighet, inkludering och likabehanding) som en del av schemat.

Din Röst Ska EKA! som tillhör Normer & Värden på Pedagogisk Inspiration fick även i år äran att gå in och stötta personalen med att hitta struktur och överkomma trösklar i uppstart och implementering med detta.

Totalt besökte vi våra kollegor vid 3 olika tillfällen och varje gång var det magi. Vi iakttar skolan mer stor entusiasm utifrån arbetet som gjort och står redo för att hoppa in i matchen när de än behöver oss :)

Arbetar du också på en skola som är sugna på att fokusera mer på kapitel 1 & 2 i läroplan som handlar om normer och värden så är du alltid välkommen att höra av dig till oss på Pedagogik Inspiration.

Här kommer en summering av utvärderingen kring insatsen.

Ansökan:
Klicka här

Text: Jassim Ahmadi

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.