Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Spinningpass i kemisalen

Kvinna håller upp ett finger.

Annika Andersson, lektor i kemi på St Petri skola i Malmö, drillar eleverna i kemi med hjälp av ”spinningpass”. I dagens avsnitt av Podagog Malmö reder vi ut hur det går till och varför hon tycker att det är ett bra inlärningssätt.

Annika Andersson blev inspirerad under ett svettigt pass i spinningsalen. Ett tydligt strukturerat träningspass med pauser och genomgångar gjorde att hon tog ut sig mer. Det fick henne att börja fundera – skulle detta gå att överföra till klassrummet?

Reporter: Matilda Lundahl

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.