Gå direkt till innehållet

Publicerat:

He knows when you’ve been good or bad …

Två personer utan ansikten.

… so be good for goodness sake!

 

Det lackar mot jul och alla vill vi väl ha besök av tomten. Men för att mannen i rött ska göra ett besök behöver vi ju ha varit snälla – och hur vet vi egentligen om vårt handlande under året varit gott? Jo, vi tittar på den här videon från Malmö delar – en didaktisk resurs, som på ett enkelt och lättfattligt sätt förklarar tre av de vanligaste etikskolorna. På så sätt kan vi förhoppningsvis sova tryggt i förvissningen om att en får ett besök när Santa Claus is coming to town!

 

Text: Christoffer Krämer

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.