Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Exempel på undervisningsmaterial i Historia åk 7-9: EU:s historiska utveckling

DUSM-projektet fortsätter under våren och vi vill önska alla en trevlig fortsättning på det nya året. Här kommer nu fler exempel på vad vi har gjort inom ramen för DUSM-projektet. I det här fallet handlar det om material för Historia åk 7-9 och behandlar EU:s historiska utveckling. Genom att klicka här hittas texthäftet för EU:s historiska utveckling, genom att klicka här hittas den inspelade ljud lektionen för EU:s historiska utveckling och genom att klicka här hittas Power Point presentationen för EU:s historiska utveckling.

Text: Fredrik Karlsson

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier

Slumpa en artikel