Gå direkt till innehållet

Fokus NPF med Joanna Lundin på PML18

Publicerat: Skribent: Pedagog Malmö Live
Joanna Lundin.

Joanna Lundin är utbildad lärare med lång erfarenhet av att arbeta i skolans värld. Sedan 2009 har hon föreläst/utbildat/handlett och besökt både skolor och olika företag/organisationer.

Hon visar hur vi genom att anpassa skolan för att möta våra elevers behov också kan utveckla hela verksamheten utan stora kostnader. Med utgångspunkt från den egna erfarenheten som NPF-pedagog (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar) sätter hon sedan det dagliga arbetet i fokus och visar på enkla men effektiva metoder och strategier som gagnar inte bara elever med NPF utan alla elever.

Genom sitt företag Skolkraft erbjuder hon utbildningar/föreläsningar och handledning inom områden som NPF, skolutveckling samt om olika anpassningar som verktyg för att skapa en tillgänglig skola för alla.

Hösten 2017 kom hennes bok “En skola som fungerar – för alla” ut.

Nyfiken på vilka som mer ska föreläsa under PML18? Klicka här!

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!