Publicerat:

Här anmäler du dig till PML18

Idag öppnar anmälan till PML18!

Observera att Pedagog Malmö Live är för dig som jobbar i Malmös grundskolor (kommunala och friskolor) samt för pedagoger på kommunala gymnasieskolor i Malmö, kommunal VUX i Malmö och försteförskollärare och förskolechefer på kommunala förskolor i Malmö. Osäker på om du ska anmäla dig? Fråga din närmaste chef.

Nytt för i år är att du INTE behöver anmäla dig till de enskilda workshops och föreläsningar du vill gå på, utan du väljer endast den skola/tema du vill delta på. Väl på plats den 26:e september är det fritt fram att välja mellan det fina utbudet av föreläsningar på den skola du anmält dig till. På plats är det ”först till kvarn” som gäller, så det kan hända att vissa föreläsningar blir fullsatta. Men då finns det många andra alternativ att välja mellan, så vi hoppas och tror att alla blir nöjda.

Innan du anmäler dig bör du ha kikat på programmet, så att du är säker på att du väljer rätt.

Du anmäler dig till en halvdag, antingen förmiddag kl 9-12 eller eftermiddag kl 13-16. Det är viktigt att du anmäler dig till den halvdag du är ”tilldelad” då programmet bygger på en balans i antal deltagare under för- och eftermiddag.

Anmälan till FÖRMIDDAGEN

Här ser du vilka arbetsplatser som ska gå på förmiddagen.

Anmälan till EFTERMIDDAGEN

Här ser du vilka arbetsplatser som ska gå på eftermiddagen.

Medarbetare i förskolan, friskolor och vuxenutbildningen väljer själva vilken del av dag de deltar på. Värt att notera är att det förväntas komma något fler deltagare på förmiddagen, så ett tips är att välja eftermiddag för att undvika trängsel.

När du har anmält dig får du en bekräftelse på din anmälan skickad till din mail. Visa upp denna bekräftelse i dörren! Bekräftelsen skickas direkt via formuläret, får du inte den har du antagligen råkat skriva in fel adress. Om detta är fallet så maila till pedagogmalmolive@malmo.se.

Välkomna!

23 Kommentarer

  Hej!
  Jag har anmält mig till Borgarskolan (förmiddagspasset) men kan inte se att jag fått någon bekräftelse eller biljett. Har något blivit tokigt?

  Hej,

  Jag har trots två försök att anmäla mig inte fått någon biljett att skriva ut. Utskrivningslänken på bekräftan av anmälan går tillbaka till Pedagog Malmö. Jag har anmält mig till Pauli, eftermiddag.

  MÅÅÅÅNga har inte fått bekräftelsemail. Intressant :))
  Intejag heller Camilla From Mariaskolan

   Hej Camilla! Majoriteten av de som saknar bekräftelsen har fått den, men de tror att det ska komma ytterligare en “biljett”. Om man, mot förmodan saknar det svar som kommer automatiskt från google så finns det listor på plats under dagen. Vänligen PML18

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.