Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Migrationsministern på SFI-besök

Helen Fritzon framför whiteboard.

Heléne Fritzon, migrationsminister och biträdande justitieminister, besökte i augusti Komvux Malmö Södervärn tillsammans med kommunalrådet Katrin Stjernfeldt Jammeh. SFI-rektor Johanna Nordström samt lärarna Maria Gagnesjö, Annika Hansen och Malin Hoff tog emot i sina SFI-grupper, där eleverna fick chans att ställa frågor till politikerna.

Helen Fritzon pratar med elever på Komvux.

Efter studiebesöken i klassrummen samlades delegationen och personal för samtal om SFI-utbildning i allmänhet och SFI i Malmö i synnerhet. Dessutom berättade Annika Hansen och Malin Hoff om sitt flaggskepp – det framgångsrika projektet hejsvenska.se. Besöket på Komvux Malmö Södervärn blev kort men intensivt, innan ministern med följe gav sig iväg till vuxenutbildningen i kvarteret Margareta (Värnhemskolan).

 

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Slumpa en artikel