Gå direkt till innehållet

Imagine

Publicerat: Skribent: Margareta Fehland
Kvinnor föreläser framför projicerad presentation.

Föreställ er en värld där förståelse kommer före fakta. Föreställ er en värld där samarbete kommer före styra. Föreställ er en värld utan diciplinnämnder, betygsvarningar och diagnoshets. Föreställ er en sån värld!

Föreställ er en värld där alla arbetar proaktivt. Föreställ er en värld utan belöningar och bestraffningar. Föreställ er en värld där vi försöker ta reda på vad som är i vägen för människors utveckling. Föreställ er en sån värld!

Ta på CPS (Collaborative & Proactive Solutions) glasögonen och starta arbetet mot att få påverka och bygga en sån värld.

”You may say I´m a dreamer but I´m not the only one.”

P.S.

Tack för ett fantastiskt arrangemang PML och Pedagogisk inspiration! Ett speciell tack till alla ni som kom och lyssnade på oss och vår fantastiska värd!

Maggie & Caroline

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!