Gå direkt till innehållet

Systematiskt kvalitetsarbete i praktiken- vi SKA göra det tillsammans!

Publicerat: Skribent: Ulrika Wirgin
Nina Svensson och Ulrika Wirgin.

Välkomna tillbaka till vår blogg, som härmed kommer att byta format till en vlogg. Om man klickar på länken nedan kommer man till den. Som den uppmärksamme kanske också noterar, har vi även bytt namn i samband med formatbytet då vi framöver inte enbart kommer att fokusera på de språkutvecklande processerna utan på en rad olika processer i vår verksamhet som alla har systematiken, kvaliteten och lärandet gemensamt. Tanken är att det ska bli tydligt hur det vi förankrat i vetenskap och beprövad erfarenhet leder till positiva förändringar på klassrumsnivå, vilket ska gagna elevernas motivation och lärande. Vi kommer även att berätta om hur Rörsjöskolan-Zenith kommer att förvandlas till Mellersta Förstadsskolan under det kommande året. Vår förhoppning är också att vi efterhand kan utveckla våra vloggfärdigheter, så välkommen att följa med på en omvälvande och spännande resa!

 

 

Länken till det vinnande reportaget i Minibladet:

https://sydsvenskan.minibladet.se/lokalt/victor-ar-en-landslagsgymnast/

 

Skrivet av: Ulrika Wirgin och Nina Svensson

 

Föregående blogginlägg hittar du här: https://pedagog.malmo.se/2018/06/23/vad-ska-vi-gora-sprakutveckla-del-14/

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!