Gå direkt till innehållet

Systematiskt kvalitetsarbete i praktiken – vi SKA göra det tillsammans!

Publicerat: Skribent: Nina Svensson
ulrika Wirgin och Nina Svensson.

Vad passar väl bättre denna årets första dag än att presentera en liten tillbakablick i form av en filmad, om än väldigt kort och komprimerad, presentation av hur det en gång började  för ganska exakt 2,5 år sedan. Den 29 november höll vi, utifrån att vi nominerats av skolledare på andra skolor i Malmö, en kort presentation på Ledarforum. Under rubriken ”Vi fördjupar vårt lärande systematiskt och tillsammans”, berättade Ulrika och jag för ca 170 personer, skolledare och förvaltningsledning, på Malmömässan hur vi utvecklat vårt systematiska kvalitetsarbete till något som involverar och berör alla på vår skola.

Välkommen till del 2 av vår videologg!

Önskar er alla ett toppen 2019! På återseende och glöm inte – tillsammans är vi bättre!

Barn håller varandra om axlarna och står på stenar vid havskant.

 

Skrivet av: Ulrika Wirgin & Nina Svensson

Alla våra blogg- och vlogginlägg hittar du på: https://malmo.se/Forskola–utbildning/Grundskola/Grundskolor-och-forskoleklass/Grundskolor/Rorsjoskolan-Zenith/Skolan-i-media.html

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!