Gå direkt till innehållet

SPRAAKsuccé

Publicerat: Skribent: Caroline Ulvsand
SPRAAK:s logotype.

Tack alla ni som kom och gjorde SPRAAK till en fest. En heldag i kulturens tecken med fokus på Skapande skola. Vi upplevde både bubbel och SPRAAK och hoppas att många spännande möten uppstod. Vi hade ca 130 representanter för skola på plats varav 45 var elever. 72 kulturaktörer deltog och bjöd på inspiration och många samtal. Vi ses nästa år!

Här kan du se mingelbilder från dagen.

3 Kommentarer

 1. Hej.

  Hur anmäler man sitt intresse för medverkan under SPRAAK?

  Jag är serietecknare, författare, barnboksillustratör och dockmakare som hållit olika typer av workshops i nära på tjugo års tid. Jag har goda referenser från skolor och bibliotek i hela landet och har även skrivit en lärarhandledning i serieteckning som finns tillgänglig för gratis nedladdning.
  Att undervisa på plats i skolor är en av de saker jag saknat allra mest under pandemin.

  Mvh.

  Jimmy Wallin

  1. Hej

   Jag har svarat dig i mailen.

   Hälsningar Caroline

 2. Hi hoppas att jag få chans att delta i en Spraak event

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!