Gå direkt till innehållet

Bokningsbara resurer i Malmö – vilka möjligheter det ger!

Publicerat: Skribent: Eva Hörnblad
Kartbild över Malmö från dator.

Det är lätt att glömma de bokningsbara skolresurserna i Malmö. Ofta återkommer läraren till det som man redan känner till. Jag blev påmind i veckan av två studenter från Malmö universitet när de intervjuade mig.

Via pedagogiska kartor kan du få en överblick över bokningsbara skolresurser som ni kan besöka med klassen. De resurser som finns i kartan är de resurser inom Malmö stad, kommunala bolag eller organisationer som samarbetar med Malmö Stad och som erbjuder pedagogiskt stöd i form av personal. Dessa aktiviteter är kostnadsfria för skolorna i Malmö och anknyter till stadens drift eller historia. Här hittar du:

Ytterligare skolbesök som kan bokas, men som inte finns under bokningsbara resurser utan direkt kopplade till lektionsmaterial och ämnet religion är för tillfället:

Kartbild över Malmö.
Klicka på bilden för att komma till kartan och klicka vidare till resurserna.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!