Gå direkt till innehållet

Våra avtal

Publicerat: Skribent: Ulrika Burman
Kartbild över Malmö från dator.

I Malmö stad har vi 6 viktiga avtal som rör pedagogik och lärande. I takt med att skolorna nu genomför självskattning blir behovet av ökad kunskap kring digitala verktyg och assisterande teknik allt tydligare. Här är ikonerna med länkar  för dig som vill botanisera på egen hand:

Logotype ILT

Inläsningstjänst

Logotype into words.IntoWords

Logtype NE

Ne.se

Logotype Lexia Provia.

Lexia Provia

Logotype Widgit online.

Widgit online

Logotype Swedish film.

Swedish Film

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!