Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Aktuella jobbskuggningar

En jordglob med röda häftstift som markerar platser runt om klotet.

Det stora jobbskuggningsprojektet ICT to enhance learning and internationalisation har snart pågått i två år. Vi kommer under de närmaste månaderna dela med oss om vad de olika pedagogerna som varit iväg har varit med och vilka lärdomar de tagit med sig hem. Förra veckan var det många som var iväg. Då var en rektor i Belfast, tre pedagoger var i Turin, två pedagoger i Wales, två rektorer i Wales och tre pedagoger i Odense. Vilken fantastisk skatt de har med sig tillbaka och som vi alla kommer att få ta del. av. Målen med projektet har varit att dels öka det internationella samarbetet i det dagliga arbetet och dels att öka våra kunskaper om hur vi kan använda digitala enheter och verktyg för att nå en högre måluppfyllelse hos våra elever. Ni kommer att få läsa om allas erfarenheter men inte alltid i den ordning de har rest. Fortsättning följer på denna spännande följetong.

Annie Bergh

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.