Gå direkt till innehållet

Hjältar på gång – kulturprojekt för integration

Publicerat: Skribent: Maggi Óttarsdóttir
Vy över Lorensborg.

När Lorensborgsskolan fortsätter med sitt hjältetema läsåret 18/19 blir det Hjältar på gång, hjältar i rörelse!

Eleverna ska få göra Malmö till sitt Malmö, ta sig utanför Lorensborg och känna sig som viktiga och värdefulla medborgare i Malmö stad. Se filmen om projektet och hör rektor Jenny Zander berätta om VARFÖR de satsar på dessa aktiviteter som delvis finansierats med Skapande skola-pengar.

Se filmen här: https://drive.google.com/file/d/12XIpFs3epCtMrA5kFVljKrfXcEMLLgB-/view

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!