Gå direkt till innehållet

Systematiskt kvalitetsarbete i praktiken – vi SKA göra det tillsammans! (del 3)

Publicerat: Skribent: Ulrika Wirgin
Nina Svensson och Ulrika Wirgin.

Den blomstertid nu kommer… Nu har vi precis avslutat läsåret 18/19, ett läsår som var det sista på Rörsjöskolan-Zenith som under sommaren avvecklas då vi inte kan växa mer i nuvarande lokaler. I detta avslutande vloggavsnitt berättar vi hur vi arbetat i våra utvecklingsprocesser, hur vi arbetat med uppföljning samt de spår av förändring vi sett. Vi har också bjudit in en elev att delta samt visar några inslag från vår gemensamma konferensresa i maj, en resa som efter två år blivit så givande att vi redan räknar den som en tradition vi kommer ta med oss till vår nästa skola – Mellersta Förstadsskolan. Under konferensresan jobbar vi på olika sätt med att samla ihop och följa upp läsårets processer för att i enlighet med vårt SKA ta klivet in i nästa läsår och justera, förfina, accelerera de processer vi behöver ta med oss.

Avslutningsvis tar vi i filmen också farväl av vårt Rörsjö-Zenith med mycket dramatiska scener, samtidigt som vi välkomnar en ny epok som födelsen av Mellersta Förstadsskolan innebär. Varmt välkomna att följa med på den fortsatta resan med både lust och fägring stor samt en hel massa lärande!

 

Skrivet av: Ulrika Wirgin och Nina Svensson

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!