Gå direkt till innehållet

Stor konferens kring nyanlända elevers skolframgång!

Publicerat: Skribent: Johanna Söderlund
PDF över program för konferens.

Grundskoleförvaltningen i Malmö och Vägledning & stöd bjuder in till konferensen Nyanlända elever- höga förväntningar, framgångsfaktorer i skolans arbete.

Konferensdagen den 3 december blir fullspäckad av både föreläsningar och samtalsforum. Fokus är på undervisning av nyanlända elever, interkulturella arbetsformer, studiehandledning, skolledarskap, vårdnadshavares viktiga roll och nyanlända elevers övergångar mellan skolformer. Några av ämnesområdets mest erkända namn, forskare och författare deltar under hela dagen! 

Programmet kan du läsa här och därifrån kan du också anmäla dig, och du måste vara inloggad på ditt skolkonto för Google för att kunna fylla i formuläret. Om du inte har en sådan inloggning så hör av dig till mailadressen nedan! Anmäl dig gärna redan nu men senast den 7/11. Välkommen till Kockum Fritid den 3/12 – Nyanlända elever – höga förväntningar, framgångsfaktorer i skolans arbete!

Konferensen vänder sig i första hand till skolpersonal inom GRF men i mån av plats välkomnas personal inom andra förvaltningar.

Här kan du läsa mer om Vägledning &stöds arbete för nyanlända elevers skolframgång.

Gå direkt till ANMÄLAN!

Frågor eller funderingar? Kontakta Vägledning & stöd, vos.grf@malmo.se

 

2 Kommentarer

  1. Jag kunde inte anmäla mig.

    1. Hej!
      Här är direktlänken till anmälan: https://forms.gle/o4Wjx1L2pm1Wgpjd6
      Funkar det fortfarande inte? Hör av dig till Johanna Söderlund, johanna.soderlund@malmo.se eller Fredrik Thunberg, fredrik.thunberg@malmo.se, så ska vi kika på det!

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!