Gå direkt till innehållet

IKT-Julkalendern –  Lucka nr 21

Publicerat: Skribent: Peter Rosenqvist
Röd julkula och siffran 21.

Efter gårdagen är det självlysande fysiklärarspöket på mindre bra humör och dröjer sig kvar i den varma sängen på vinden. Han har fortsatt inte kunnat släppa det här med artificiell intelligens och funderar på vad han ska göra nu när han inte längre har ensamrätt på datorn.

Den hungriga hemkunskapsläraren försöker få upp honom ur sängen.

-Kom och hjälp mig att göra julgodis så får du provsmaka först av alla, säger hon tröstande och fortsätter:

-All personal och elever på skolan ska få julgodis och det tar nästan knäcken på mig. Det humoristiska studiehandledarspöket vaknar till liv då han hör morgonens första försök till skämt och vill inte vara sen att hänga på.

-Om du har en stressig jul får du inte låta den ta musten ur dig. De skämtsamma kommentarerna får det explosiva kemispöket att reagera.

-Det är så mycket vi ska göra inför julafton och vi behöver skriva en lista på vad som behöver utföras. Det listiga tekniklärarspöket reser sig snabbt och säger klurigt.

-Vi kan använda den där datamaskinen och lista upp punkter om vad vi behöver göra och sedan stryka dem när de är utförda.

Klicka på lucka nr 21 för att se hur spöklärarna kan organisera bestyren inför julafton tillsammans!

Kategorier

Temablogg

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!