Gå direkt till innehållet

Sommarhälsning

Publicerat: Skribent: Emy Cederblad
En skrämklipp från en videofilm på personer som sjunger.

Vi önskar alla medarbetare i S6 (Lindängehus förskola, Gånglåtens förskola, Högaholms förskola, Kastanjegårdens förskola & Brandvaktens förskola) en riktigt härlig sommar. 

Vi som är med på film & bjuder på skönsång är: Katharina Lindhé (rektor), Sara Dahlberg (biträdande förskolechef – Gånglåten & Brandvaktens förskolor), Alexandra Elofsson (Biträdande förskolechef – Högaholm & Kastanjegårdens förskolor), Carina Browall (Biträdande förskolechef – Lindängehus förskola),  Amira Masic (Förste förskollärare – Gånglåtens förskola), Ulrika Artberger (Förste förskollärare/spec.ped – Brandvaktens förskola), Amelie Adrielsson (Förste förskollärare – Högaholm & Kastanjegårdens förskolor) & Emy Cederblad (Förste förskollärare – Lindängehus förskola). 

 

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!