Gå direkt till innehållet

Inspirationsdag om tillgänglig lärmiljö, digitala lärresurser och digital assisterande teknik

Publicerat: Skribent: Martina Soomro
Nio olika symboler för de digitala verktygen, till exempel en laptop, Google Suite, Nationalencyklopedin. Digitala lärresurser och digital assisterande teknik.

Den 21 oktober anordnar Digitaliseringsenheten en digital inspirationsdag för rektorer, förstelärare, IT/IKT-ansvariga, skolbibliotekarier, speciallärare och specialpedagoger på grundskolan i Malmö.

Är du nyfiken på hur du kan använda digitala lärresurser och digital assisterande teknik för att skapa en tillgänglig lärmiljö för alla elever? Önskar du lära dig mer om tillgänglighetsfunktioner i Chromebooks, Google Dokument och Google Presentation? Vill du inspireras av hur du kan arbeta språkutvecklande med digitalt berättande? Är du intresserad av hur du kan fördjupa dina kunskaper i Malmö Apps (G Suite for Education) för att inkludera alla elever i undervisningen? Vill du veta mer om våra 17 st AV1-robotar och hur de kan användas av elever med långvarig frånvaro?

På vår digitala inspirationsdag kan du delta i föreläsningar, som handlar om allt detta!

Här kan du läsa mer om innehållet och hur du anmäler dig!

Varmt välkommen!

2 Kommentarer

 1. Hej!
  Jag har missat att anmäla mig till inspirationsdagen – tema tillgänglig lärmiljö och digital assisterande teknik – i morgon 21/10. Snälla, finns det någon möjlighet för mig att göra en sen anmälan? Jag vill så gärna delta på förmiddagen.

  Vänliga hälsningar,

  Heléne Thuvesson
  Specialpedagog Gottorpskolan

  Malmö stad
  Grundskoleförvaltningen
  Gottorpskolan 7-9
  Per Josephssons väg 2
  205 80 Bunkeflostrand
  Tel. 0732-310595

  1. Hej Heléne!
   Jag lägger till dig i listan för anmälda. Länkar till föreläsningarna skickas ut i eftermiddag.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!