Gå direkt till innehållet

Unga samlas från hela världen – från Skåne med?

Publicerat: Skribent: Annie Bergh
Skärmdump som uppmanar till att dela med sig.

 

Malmö stad har sedan ett par år tillbaka ett samarbete med OECD på förvaltningsnivå och på skolnivå men nu har vi också möjligheten att involvera våra unga på allvar och ge dem en chans att få göra sin röst hörd och dela med sig av sina idéer. OECD har skapat en arbetsgrupp som de har döpt till Youthwise för att kunna involvera unga i debatter kring sin framtid. Detta är en rådgivande grupp som ska bestå av unga mellan 15 och 30 år som en del av ”I am the future of work”- kampanjen och OECD:s YUouth Action Plan som de håller på att ta fram/utveckla för att kunna hjälpa länder att skapa ännu bättre förutsättningar för våra unga. Vet du någon elev på er skola som hade velat vara med eller känner du någon i denna ålderskategorin som du vet hade varit en ypperlig kandidat för detta uppdrag – snälla sprid länken nedan till dem. Deadline för att ansöka är den 5/3.  Här är länken till OECD:s sida där du kan läsa mer om detta.

Här är direktlänken till enkäten.

Detta är en möjlighet för alla unga att engagera sig i frågor som rör alla unga i världen och en möjlighet att förbättra villkor och förutsättningar genom att vara med och forma dem tillsammans med andra från världens alla hörn.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!