Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Du har väl inte glömt att nominera din favorit till Malmö pedagogpris?

Diagram över inkomna nomineringar till Malmö pedagogpris.

Vilken pedagog vill du hylla med en nominering till Malmö pedagogpris? Nomineringen till Malmö pedagogpris 2021 stänger torsdagen den 30 september, så du hinner fortfarande nominera din favorit. I skrivande stund har drygt 600 nomineringar redan inkommit, vilket är rekord.

Grundskolan står för hela 70% av alla inkomna nomineringar hittills, så uppmuntrar gärna elever, vårdnadshavare, kollegor och Malmöbor att särskilt nominera pedagoger i förskolan, gymnasiet och vuxenutbildningen. Ta chansen att hylla en pedagog som gör skillnad för barns och elevers lärande!

Nomineringen är helt digital och görs här.

Mer information om priset hittar du här.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Slumpa en artikel