Gå direkt till innehållet

Snart är det dags för Pedagog Malmö live!

Publicerat: Skribent: Anna Singhateh

Planeringen för den gemensamma studiedagen Pedagog Malmö live (PML) är i full gång. Studiedagen går av stapeln mellan 8.30 – 12 den 16 mars och genomförs i år helt digitalt. Temat för förmiddagen är likvärdighet, delaktighet, hållbarhet och språkutveckling – från förskola till vuxenutbildning.

Programmet för halvdagen PML består av ett brett utbud föreläsningar och riktar sig främst till pedagoger i staden skolförvaltningar. Programmet består av flera olika moment:
1. En livesändning från en studio med inbjudna gäster. Här blir det både panelsamtal och föreläsningar.
2. Inspelade kortare inspirationsföreläsningar där (huvudsakligen) pedagoger från Malmö delar med sig av sitt arbete
3. Dialog i Teams eller Meet utifrån olika ämnen och teman

Du som deltar har stor frihet att skapa ditt eget program under PML, och välja de föreläsningar, panelsamtal och dialogmöten  du är mest intresserad av genom att klicka runt på PML-sajten (lanseras 2 mars). En del väljer kanske att planera tillsammans med kollegor och ledning för att sprida ut kunskapen, andra att följa samma föreläsning för att sedan kunna diskutera den i kollegiet. Oavsett hur du väljer att spendera din förmiddag så kommer alla föreläsningar att finnas kvar (även livesändningen), så var inte orolig över att missa något.

Hjälp oss att göra programmet ännu mer relevant

Har du ett ämne, utmaning eller fråga du vill diskutera med kollegor från andra skolor och förskolor? Vill du dela och få goda exempel kring en viss fråga? Då finns möjlighet att hålla i ett dialogmöte, där fokus är på interaktion, samtal och nätverkande. Det är allas ansvar i dialogmötet att dela med sig av erfarenheter och tankar och bidra till ett lärande.

Kontakta Anna Singhateh, projektledare för PML om du vill ansvara för ett dialogmöte, så ser vi till att det kommer in i programmet. Du kan även skriva en kommentar nedan.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!