Gå direkt till innehållet

Pedagog Malmö live – Så funkar det!

Publicerat: Skribent: Anna Singhateh
Anna Singateh och Malik Sillah, elev på Pauliskolan. Anna Singateh kommer att lotsa oss genom livesändningen den 16 mars, tillsammans med Malik Sillah, elev på Pauliskolan.

Hör Malik Sillah, elev i åk 1 på Pauliskolan och Anna Singhateh, projektledare för studiedagen Pedagog Malmö live, berätta om förmiddagens upplägg och om hur du kan ställa frågor till gästerna i studion. Anna och Malik kommer moderera livesändningen under förmiddagen.

Vevox – ett verktyg för interaktion

Under Pedagog Malmö live testar vi ett nytt verktyg för interaktion som heter Vevox. Ställ din fråga till gästerna i studions livesändning redan nu. Vad vill du fråga förvaltningsdirektörerna Jan-Ola, Peter och Anneli? Eller har du en fråga till Katrin Stjernfelt Jammeh, kommunstyrelsens ordförande? Har du någon fundering över språkinlärning till Annika Andersson? Kanske funderar du på hur skolan ska kompensera för samhällets ojämlikhet, eller vill dela tankar om barns rättigheter? Eller vill du ställa en fråga till Jenni Donohoo om Collective Teacher Efficacy och kraften i den gemensamma förmågan?

Gå till https://vevox.app/177757125 och ställ din fråga redan nu! Klicka på chatt-ikonen och skriv din fråga, du kan även se och gilla andras frågor.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!