Gå direkt till innehållet

SPRAAK 2022

Publicerat: Skribent: Caroline Ulvsand

18 oktober fick vi äntligen mötas på riktigt för att kicka igång årets Skapande skola-processer. SPRAAK 2022 blev en fantastisk mötesplats för skolor och kulturliv. Vi hade i år rekordmånga elever på plats, hela 81 stycken. Eleverna deltog i någon av de sex olika workshops som arrangerades. Allt från dans, film och arkitektur till serieteckning, poesi och teater. Nytt för i år var att även vuxna erbjöds att delta i workshops.

Nästan 50 olika kulturorganisationer och kulturaktörer fanns på plats för att presentera sina erbjudanden och inleda dialoger om kommande projekt. Det blev många fina möten under dagen inte minst mellan elever och kulturaktörer.

Temat för året var att integrera estetiska uttryck i lärandet vilket syntes dels i scenprogrammet i Kuben men också i ett rundabordssamtal för lärare på temat.

Dagen dokumenterades och nedan kan du ta del av den film som blev resultatet.

Vi ses 2023!

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!