Pedagog Malmös logotype med flera former i olika färger som bildar ett ansikte.

Pedagog Malmös nya huvudredaktör

Sara Arildsson, huvudredaktör

Sara Arildsson heter jag och är ny huvudredaktör på Pedagog Malmö.

 

 

10 snabba fakta om mig

  1. Jag har en bakgrund som journalist och har arbetat i en mängd olika medieformat. Från dagstidningar och facktidningar till fanzines och hemsidor.
  2. Jag har skrivit om allt från kultur, nöje, politik och utbildningsinformation till tatueringar, IT och sociala medier.
  3. Sedan ett år tillbaka bor jag i Malmö, men är uppväxt i Norrbotten (född i Helsingborg).
  4. Jag är utbildad gymnasielärare i samhällskunskap och historia.
  5. Dessutom kan jag lite hemsidesprogrammering, och går en webbkurs för att lära mig mer.
  6. Jag brinner för sociala medier. Jag bevakar och följer debatter, nyheter och innovationer. Det är otroligt roligt att arbeta med och utveckla vårt arbete inom dessa kanaler.
  7. För mig fungerar en mix av motion, bokläsning och musik som stimulans för att skriva (men att göra alla tre delar samtidigt kan vara lite väl komplicerat).
  8. Fotografering är ett av mina intressen. Och jag spelar gärna datorspel om jag har fritid över.
  9. Mitt telefonnummer är 076- 869 75 45 och mailadressen är förnamn.efternamn@pub.malmo.se. Tveka inte att höra av dig med tips på pedagogisk inspiration som vi kan synliggöra genom Pedagog Malmö. Om du har ris eller ros, eller idéer på hur vi kan utvecklas är du minst lika välkommen att höra av dig.
  10. Sist men inte minst är jag väldigt glad över att vara här på Pedagog Malmö. Det känns otroligt roligt att tillsammans med mina duktiga kollegor få fokusera på inspiration och lyfta fram allt det goda från Malmös skolvärld.
Här finns hela redaktionen med kontaktuppgifter:
http://webapps2.malmo.se/pedagogmalmo/kontakta-oss/