Publicerat:

InnoCarnival Skåne


  • InnoCarnival Skåne2020-04-15 - 2020-04-16

InnoCarnival Skåne engagerar elever, pedagoger, företag och andra organisationer med visioner om framtiden. I projektet träffas vi för att utbyta idéer och lära tillsammans hur vi kan visa omsorg om varandra och vår planet. InnoCarnival Skåne handlar om innovationer, hållbar utveckling men allra främst om människor och möten mellan människor. Folkets park, Malmö 15–16 april (mer…)

Publicerat:

Yrkes-SM


  • Yrkes-SM2020-04-22 - 2020-04-24

Yrkes-SM är Sveriges största satsning för att öka intresset och rekryteringen till yrkesutbildningar. Genom ett stort och innehållsrikt tävlings- och uppvisningsarrangemang vartannat år tävlar och mäter hundratals av Sveriges mest yrkesskickliga ungdomar sina krafter mot varandra inom ett 50-tal yrken. Under tre intensiva dagar erbjuds skolor och allmänhet att gratis få besöka evenemanget för att (mer…)

Publicerat:

Dramatisera historien - workshop för lärare. Nytt tillfälle!


  • 2020-04-23

Vill du levandegöra historien med dina elever? Samtidigt som de får träna på att tala inför andra, samarbeta och vara i rörelse? Kanske söker du ett sätt att samverka med de estetiska ämnena? Då är du välkommen till en workshop på Malmö Museer den 23 april kl 13-16. Den leds av Anna Rasegård från Malmö (mer…)