Gå direkt till innehållet
E-twinning logotype.

Publicerat:

Workshop eTwinning - inspirerande internationella samarbeten


  • eTwinning2021-09-23

Denna workshop riktar sig till alla er pedagoger som längtar efter eller är intresserade av att komma igång med ett mindre internationellt samarbete som handlar om det du arbetar med just nu i din/dina klasser/barngrupper. Under vår workshop får du bekanta dig med plattformen eTwinning och samtidigt får du också möjlighet att inleda samarbete. Du (more…)

placeholder bild

Publicerat:

Temavecka tillgängligt lärande med digitala lärresurser och digital assisterande teknik


  • 2021-09-27 - 2021-10-01
    08:00 - 16:00

Välkommen till en temavecka om tillgängligt lärande med digitala lärresurser och digital assisterande teknik! Under temaveckan den 27 september – 1 oktober kommer du kunna fördjupa dig i de digitala lärresurser och den digital assisterande tekniken, som är tillgänglig för elever och personal i grundskolan och gymnasie- och vuxenutbildningen i Malmö stad. Under temaveckans sista (more…)

Publicerat:

Introduktion för nya kulturombud


  • 2021-10-12

Är du ny som kulturombud? Har du varit kulturombud ett tag men aldrig fått någon introduktion? Välkommen till en introduktionsträff för kulturombud i grundskolan i Malmö stad! Vi går igenom vilka resurser vi har i Malmö stad. Vi presenterar de viktigaste digitala verktygen för dig samt hur skapande skola bidraget fungerar, visar hur man bokar (more…)