Gå direkt till innehållet
Evenemanget har avslutats.

Ackreditering för Malmö stad – likvärdig skolutveckling på internationell nivå för alla

Föreläsare: Annie Bergh

Försäljningen är stängd eftersom evenemanget har passerat.
  • 2021-04-08

Är du som rektor, IKT-pedagog, skolbibliotekarie, pedagog nyfiken på vad grundskoleförvaltningens ackrediteringsprojekt innebär för just er skola och hur handlingsplanen ser ut så är du välkommen att delta i denna träff?  Här får du svar på dina frågor och här kan du hitta hur ackrediteringen passar in i just ert arbete på er skola och vilka som ska ingå i det. Vi ses på torsdag den 8 april 15.00. Länk skickas ut till er som anmält er ett par timmar före eventets start.

Erasmus+ har skapat ett helt nytt koncept för att möjliggöra skolutveckling över lång tid och med djupgående effekter som de kallar för ackreditering. Ackreditering innebär att en ansökan skrivs och om den godkänns så gäller den fram till 2027. En sådan ansökan har godkänts för grundskolorna i Malmö. Det betyder att ni inte behöver söka egna medel eller genomgå en lång ansökningsprocess utan ni kan gå med i det projekt som finns till för er alla.

Målen för projektet under dessa sex år är:

Digitalisering

programmering

tillgängliga lärmiljöer

MIK

självskattningen

barnkonventionen

inkludering

På träffen får du som rektor inte bara information om vad vårt ackrediteringsprojekt innebär för just er skola och hur handlingsplanen ser ut utan ni kommer också att få träffa Natasa Kolarevic som är biträdande rektor på en skola i Stockholm. Hon kommer att berätta om hur hon implementerar internationalisering i allt hon gör på skolan och hur hon har lagt upp det. Här får du svar på dina frågor och här kan du hitta hur ackrediteringen passar in i just ert arbete på er skola.

Träffen är nu på torsdag den 8/4 klockan 15.00 och du kan anmäla dig här till den:

https://pedagog.malmo.se/kalender/ackreditering-for-malmo-stad-likvardig-skolutveckling-pa-internationell-niva-for-alla/

Länk skickas ut till er som anmält er ett par timmar före eventets start.

Passar inte tiden, länken inte fungerar eller om du har någon specifik fråga så maila till mig: annie.bergh@malmo.se

Jag ser fram emot att träffa alla er som kan medverka nu på torsdag! Varmt välkomna!

Slumpa en artikel