Gå direkt till innehållet
Evenemanget har avslutats.

E-learning för hållbar utveckling och de globala målen – informationsträff

Globala målen

Föreläsare: Adam Lundberg

  • 2021-04-07 - 2021-04-10
    15:00 - 16:00

Välkommen till en informationsträff och presentation av en e-learningutbildning baserat på Agenda 2030 och de 17 globala målen.

Målgrupp: lärare, IT-pedagoger och skolbibliotekarier i grundskolan

Datum: onsdagen den 7 april

Tid: kl 15-16

Plats: Google Meet

Anmäl dig här!

”FN’s 17 globala mål är en del av Agenda 2030 och en ambition att göra världen hållbar, där naturen, djuren och människorna på vår planet kan utvecklas tillsammans på ett hållbart sätt. Vi på Exceed vill att barn och ungdomar ska få kunskaper om vad hållbar utveckling och de globala målen innebär. På så sätt kan de få en hoppfull bild av sin framtid och bli engagerad att vilja påverka både sig själv och sin omvärld på ett hållbart sätt, nu och i framtiden.

Därför har vi utvecklat en e-learning om hållbar utveckling och de globala målen, speciellt anpassad för just grund- & gymnasieskolor, som gör informationen lättillgänglig på ett roligt men också lärorikt sätt. Som lärare kan du tydligt följa hur det går för eleven i kursen.

När ni genomfört utbildningen kan ni också skriva ut ett snyggt diplom.

Vi erbjuder utbildningen kostnadsfritt för alla skolor i hela Sverige och vill nu att eleverna i grundskolan i Malmö kommun ska få ta del av den.”

Adam Lundberg, verksamhetsutvecklare på Exceed Consulting i Malmö

 

Slumpa en artikel