Gå direkt till innehållet
Evenemanget har avslutats.

Programmering i Scratch omgång A

Föreläsare: Johan Magnusson, IT - pedagog Videdalsskolan

  • 2018-09-17
    13:00 - 16:00

Programmera i Scratch är en introduktion till hur du kan använda Scratch i undervisningen och i fritidshemmet för att möta det nya centrala innehållet i LGR11 som gäller från och med 1 juli i år. Det krävs inga förkunskaper i programmering eller i Scratch för att du ska kunna vara med. Vi har utgått från det upplägg vi påbörjade i våras med andra uppgifter, så har du gått kursen tidigare kommer du att få något utav denna också.

Det kommer att anordnas 2 utbildningsomgångar som var och en består av 2 pass á 3 timmar. Till detta kommer även 3 öppna workshops där det går bra att vara med och arbeta med uppgifter ni kommer kunna använda med eleverna. När ni anmäler er till det första passet är ni också anmälda till pass nummer 2. Anmälan till de öppna workshopsen görs separat.

Johan Magnusson, IT – pedagog på Videdalsskolan kommer att hålla i kursen tillsammans med Daniel Pamp, IT – pedagog på Pedagogisk Inspiration. Vi kommer att vara på våning 4 på Pedagogisk Inspiration. Ni anmäler er i receptionen på Rönnblomsgatan 6A för att kunna få en ”tag” och komma upp till rätt våning.

17/9 Scratch grupp A  1:2 13:00-16:00
15/10 Scratch grupp A 2:2 13:00 – 16:00

Har ni några frågor får ni gärna kontakta Daniel Pamp, IT – pedagog på Pedagogisk Inspiration på daniel.pamp@malmo.se

Mötesplats:  

adress:
Rönnblomsgatan 6A, 212 16, Malmö

Beskrivning:
LEGO - bordet på Pedagogisk Inspiration våning 4. Anmäl er i receptionen på Rönnblomsgatan 6A och ta sedan hissen upp.

Slumpa en artikel