Gå direkt till innehållet

Temavecka tillgängligt lärande med digitala lärresurser och digital assisterande teknik

  • 2021-09-27 - 2021-10-01
    08:00 - 16:00

Välkommen till en temavecka om tillgängligt lärande med digitala lärresurser och digital assisterande teknik!

Under temaveckan den 27 september – 1 oktober kommer du kunna fördjupa dig i de digitala lärresurser och den digital assisterande tekniken, som är tillgänglig för elever och personal i grundskolan och gymnasie- och vuxenutbildningen i Malmö stad.

Under temaveckans sista dag, fredagen den 1 oktober, kommer det vara möjligt att träffa våra leverantörer online i Teams eller Google Meet för att lyssna på när de presenterar sina tjänster och ställa frågor till dem. Du deltar i de pass som är intressanta för dig.

Det kommer finnas en samlingssida för länkar till utbildningsfilmer och manualer för de olika tjänsterna, som du kan titta på under hela veckan när det passar dig bäst. Ta gärna del av detta material innan du deltar i träffen med leverantörerna på fredagen. Mer information om var du hittar samlingssidan läggs upp på Komin under vecka 38.

Målgrupp: all pedagogisk personal i grundskolan och gymnasie- och vuxenutbildningen.

Vänligen anmäl dig till fredagens träff med våra leverantörer i evenemangskalendern på Komin. Där hittar du också upplägget för träffen med leverantörerna under fredagen den 1 oktober.

Länkar till träffarna med leverantörerna i Teams eller Google Meet skickas ut via Outlook dagen innan. Alla presentationer kommer att spelas in så att du kan ta del av dem även i efterhand.

Vi ses!

Slumpa en artikel