Gå direkt till innehållet
Evenemanget har avslutats.

Välkommen till Malmös klimatsmarta matresa

Barnben som står runt ett papper som ligger på golvet med olika matrester på.
  • Välkommen till Malmös klimatsmarta matresa2020-10-21 - 2020-11-11
    13:30 - 15:30

I höst avslutas projektet Klimatsmart mat. Nu bjuder projektgruppen in till en digital avslutningsträff den 21 oktober för att fira det goda arbetet, men också fortsätta inspirera till ett klimatsmart matmalmö.

Det har gått fyra år sedan projektet Klimatsmart mat startade. Tillsammans har medarbetare från olika förvaltningar jobbat hårt och engagerat mot målet att minska Malmös klimatpåverkan genom maten. Många kockar och pedagoger har tagit del av utbildningstillfällen, bekantat sig med måltidspedagogik och hittat sätt att laga mer klimatsmart mat och minska matsvinnet – utan att äventyra smak och känsla. Andra har bidragit genom god menyplanering eller upphandling.

I år avslutas projektet och för att fira framgångarna vill projektgruppen bjuda in till en inspirerande digital avslutningsträff.

När: 21 oktober, kl 13.30-15.30
Var: Webbinariet kommer hållas på plattformen Zoom. Vi skickar ut länk och instruktioner några dagar innan eventet startar.
Du behöver: En dator och hörlurar. Du kommer även ha möjlighet att skriva frågor under eventet, genom en chattfunktion.
För vem: Alla som har ett intresse av hur vi jobbar med den offentliga maten i Malmö. Även personer utanför Malmö stad är välkomna att delta.

Registrera dig här senast 16 oktober!

Vid frågor om eventet, kontakta helen.nilsson2@malmo.se

Klimatsmart mat leds av Malmö stad via miljöförvaltningen med målet att reducera växthusgasutsläppen kopplade till Malmö stads matinköp. Projektet pågår mellan 2016-2020 och är finansierat av Klimatklivet via Naturvårdsverket. Läs mer om projektet på www.malmo.se/klimatmat

Logotyp för Malmö stad och Klimatklivet.

Slumpa en artikel