Evenemanget har avslutats.

Workshop i Scratch

Föreläsare: Johan Magnusson, IT - pedagog Videdalsskolan

  • 2018-11-13
    13:00 - 16:00

Våra workshops i Scratch är öppna för alla som vill ha tid och möjlighet att utforma uppgifter i Scratch – programmering med handledning. Vi kommer att vara på PI där ni har möjlighet att få stöd i ert arbete. Detta är en led i arbetet att kunna möta det nya centrala innehållet i LGR11 som gäller från och med 1 juli i år. Förutom tid att arbeta med uppgifter i Scratch finns det också möjlighet att testa på MakeyMakey som ett sätt att interagera med programmen ni skapar, samt modulen för LEGO WeDo som kommit till Scratch. Ni får även möjlighet att träffa kollegor från andra skolor för utbyte av upplägg kring hur Scratch kan användas på lektionerna och fritidshemmet.

Det kommer att anordnas 3 pass á 3 timmar och ni anmäler er separat för varje tillfälle beroende på hur många ni vill vara med på.

Johan Magnusson, IT – pedagog på Videdalsskolan kommer att finns till hands för hjälp med arbetet, tillsammans med Daniel Pamp, IT – pedagog på Pedagogisk Inspiration. Vi kommer att vara på våning 4 på Pedagogisk Inspiration. Ni anmäler er i receptionen på Rönnblomsgatan 6A för att kunna få en ”tag” och komma upp till rätt våning. Ta med dator.

Denna anmälan är till följande tillfälle:

13/11 workshop Scratch 13:00 – 16:00

Har ni några frågor får ni gärna kontakta Daniel Pamp, IT – pedagog på Pedagogisk Inspiration på daniel.pamp@malmo.se

Mötesplats:  

adress:
Rönnblomsgatan 6A, 212 16, Malmö

Beskrivning:
LEGO - bordet på Pedagogisk Inspiration våning 4. Anmäl er i receptionen på Rönnblomsgatan 6A och ta sedan hissen upp.