Mjukishund med glasögon ligger på strandfilt.

Hoppas att du får en riktigt trevlig och härlig sommar!

Sommar och semestertider. Pedagog Malmö kommer att sänka farten en aning under sommaren. Men vi har några guldkorn att bjuda på även under sommaren. Till exempel den nystartade bloggen ”PedagogSommar” som drar igång under midsommarveckan.

Mjukishund med glasögon ligger på strandfilt.

”PedagogSommar”

Från och med mitten av juni till mitten av augusti kommer Pedagog Malmös redaktion m.fl. att blogga i den nystartade bloggen ”PedagogSommar”. Här kommer du att få allehanda sommartips. Det kan handla om e-böcker, författare, smultronställen, appar och mycket annat.

Artiklar 

Under juni månad fortsätter vi att publicera nya inspirerande artiklar från Malmös skolvärld. Medan vi under juli månad istället kommer att bjuda på utvalda favoritartiklar i repris. Pedagog Malmös redaktionsmedlemmar kommer att lyfta några av de tidigare publicerade artiklarna som på något sätt inspirerat lite extra.

Under sommaren är vi mindre bemannade och därför kommer frågor på Facebook, Twitter eller via mail kanske besvaras lite långsammare. Vi besvarar självklart allt även om det tar lite längre tid.

Pappersägg med Pedagog Malmös logotype har solglasögon i pannan.En trevlig och njutbar sommar
önskar Bengt och redaktionen