Kontakta redaktionen

E-post: pedagogmalmo@malmo.se
Besöksadress: Rönnblomsgatan 6A, vån 5, Malmö
Redaktionen för Pedagog Malmö finns på Pedagogisk Inspiration Malmö (PI) som är en gemensam utvecklingsenhet för förskoleförvaltningen, grundskoleförvaltningen samt gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen.

 

Fredrik Thunberg
Huvudredaktör och utvecklingssamordnare

Jag är huvudredaktör och har ansvar för bland annat utveckling av sajten och samordning av det redaktionella arbetet. Skriver, driver redaktionens podd ”Podagog Malmö” och gör rörlig bild. Särskilt intresserad av digitalisering, språk- och skolutveckling. Har en bakgrund som webbredaktör på flera dagstidningar.

 

Mette Mjöberg Tegnander
Redaktör och utvecklingssekreterare

Jag heter Mette Mjöberg Tegnander blev en del av redaktionen hösten 2021. På Pedagog Malmö skriver jag artiklar, producerar rörlig bild och utvecklar våra sociala medier. Jag bevakar det mesta inom skolan men tycker det är lite extra intressant med digitalisering, förskola och värdegrundsfrågor. Jag har en bakgrund inom kommunikation och journalistik och har utbildat mig på Skurups folkhögskola, Fridhems folkhögskola och Malmö universitet.

 

Dahlia Naji
Redaktör och utvecklingssekreterare

På Pedagog Malmö skriver jag artiklar, jobbar med vårt nyhetsbrev och utvecklar våra sociala medier. Frågor som barn och ungas delaktighet är jag särskilt intresserad av men bevakar även ämnen som matematik, teknik och språkutveckling. Tidigare har jag jobbat som producent på Sveriges Radio och tidigare på SVT. Jag har en bakgrund som statsvetare och har bevakat samhällsfrågor och svensk politik.

Porträttbild på Dahlia Naji.