Flicka hoppar på stranden vid vattenkanten.

Och nu så är sommaren kommen…

Och med det vill Pedagog Malmö tacka för detta läsår som har gått. Pedagog Malmö är er plats för inspiration, utbyte och kollegialt lärande. Därför är det så roligt att kunna konstatera att aldrig tidigare har så många pedagoger och skolledare valt att dela med sig av alla sina lärdomar och kunskaper med varandra som under detta läsår.

För sex år sedan startades Pedagog Malmö med uppdraget att öka det kollegiala lärandet. Det gör vi bland annat genom att skriva om inspirerande exempel från verksamheterna i alla tre skolförvaltningarna. Men också genom att våga prata om sånt som är svårt och utmanande. För visst kan man inspireras av det svåra. Att klara – eller för den delen att inte klara en utmaning är ett lärande i sig.

Under läsåret som har gått har flera nya bloggskribenter tillkommit, flera filmer har producerats och podcasten Podagog Malmö lever vidare.

Pedagog Malmö hade inte varit något om inte pedagoger och skolledare hade valt att dela med sig av sitt arbete. Så ett stort tack till er!

Under sommarlovet tar redaktionen en paus. Men det betyder inte att Pedagog Malmö står still. Med start på tisdag kommer en nedräkning att starta. Under åtta veckor kommer läsårets mest lästa inlägg och artiklar att återpubliceras.

Glad sommar önskar redaktionen!

Bild: Colourbox